Bruiloften

Bedrijfsfeesten

Clubs

Verjaardagen
Jubilea
Etc.........

Leon draait niet voor zichzelf, hij draait voor het publiek. Zijn aanpak: opletten wat er in de zaal gebeurt en hierop inspelen. Dat klinkt eenvoudig, maar het is een vak, waar aanpassingsvermogen zeer belangrijk is. Een vak dat Leon beheerst.


Ieder feest is weer anders, en daar houdt Leon rekening mee.


Leon Hartog

 Leon Hartog - DJ voor:

Professionaliteit

Technisch is Leon zeer sterk. Hij vindt het erg belangrijk dat zijn publiek dóór kan dansen en zorgt voor perfecte overgangen. Een dansvloer die leegloopt doordat de energie plotseling verdwijnt? Dat zal bij Leon niet gebeuren! Ieder volgend nummer is weer een "YEAH"!!


​Afhankelijk van de situatie komt Leon mét of zonder DJ-set, licht en geluid. Hij maakt uitsluitend gebruik van professionele apparatuur, zoals de grote DJ's gebruiken (staat niet verscholen achter een laptop) en beschikt over een eigen geluidsset (tot ca.150 pers.) die waanzinnig zuiver klinkt.


Een groter feest? Geen probleem!


Uw feest op maat

Leon Hartog is een professionele en zeer ervaren allround DJ. Hij draait naar de wens van het publiek 60's, 70's, 80's, 90's, 00's en muziek van nu in ieder genre.


​Hij draait op veel uiteenlopende feesten en gelegenheden zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen, maar ook in restaurants, cafés, strandtenten en clubs. Hij is iedere week wel ergens te vinden en doet gemiddeld meer dan 100 optredens per jaar.